O Porție cu Dragoste la BooKafé

Încălzește inima unui orădean plătindu-i in avans o porție de mâncare.

Începand din 2014,  în fiecare săptămână la BooKafé servim o masă gratuită pentru aproximativ 50-60 persoane cu o situație financiară dificilă. Servim anual peste 2500 de porții de mâncare, finanțate din fonduri proprii cât și din donațiile clienților.

Cu doar 10 lei, poți comanda o porție de mâncare pentru o persoană în nevoie, iar noi o vom servi la BooKafé, Duminica de la ora 17. Mulțumim!

Donațiile se pot face atât la cafenea cât și online prin procesatorul de plăți PayPal. Poți alege să donezi o singură dată sau să donezi o anumită sumă în fiecare lună. Opțiunea de donație lunară e ușor de folosit, specifici cât vrei să donezi lunar, alegi cardul și gata! PayPal va deduce automat acea sumă lunar, iar dacă vrei să renunți, te poți dezabona oricand. Sumele la PayPal sunt afisate în Euro, dar poți plăti cu orice card atașat unui cont în Lei. Îți multumim că vrei să ajuți orădenii în nevoie!

 


Optiuni donatie lunara:

 În fiecare sâmbătă, un local din Oradea oferă mâncare pentru sărmani

Dumnezeu ne încurajează să avem grijă de semenii nostri în nevoie si ne spune că atunci când o facem, o facem ca pentru El. 

"Apoi Împăratul le va zice celor din dreapta Lui: – Veniți, binecuvântații Tatălui Meu; moșteniți Împărăția care a fost pregătită pentru voi de la întemeierea lumii! Căci Mi-a fost foame și Mi-ați dat să mănânc, Mi-a fost sete și Mi-ați dat să beau, am fost străin și M-ați primit între voi, am fost gol și M-ați îmbrăcat, am fost bolnav și M-ați vizitat, am fost în închisoare și ați venit pe la Mine. Atunci cei drepți Îl vor întreba: – Doamne, când Te-am văzut noi flămând și Ți-am dat să mănânci, sau însetat și Ți-am dat să bei? Când Te-am văzut noi străin și Te-am primit între noi, sau gol și Te-am îmbrăcat? Și când Te-am văzut noi bolnav sau în închisoare și am venit pe la Tine?! Iar Împăratul le va răspunde: – Adevărat vă spun că, ori de câte ori ați făcut așa unora dintre cei mai neînsemnați dintre acești frați ai Mei, Mie Mi-ați făcut!"(‭Matei‬ ‭25‬:‭34-40‬ NTR)